De webshop Hairfor2 by Verzorguzelf is een dochteronderneming van Transhair, de Nr. 1 haartransplantatie kliniek. Transhair heeft zich jarenlang gespecialiseerd in haartransplantaties en onderscheidt zich op drie punten: ervaring, deskundigheid en een persoonlijke aanpak. De kliniek biedt de beste en nieuwste behandelingen met moderne technieken en voert elke behandeling uit met zeer ervaren specialisten die de tijd nemen en naar de patiënt luisteren.

Transhair, Foll Hair en Verzorguzelf hebben als doel om jou de beste haarproducten te bieden. De producten in onze webshops zijn zorgvuldig ontwikkeld en/of geselecteerd in samenwerking met Transhair. Alleen producten die hun werking hebben bewezen en op geen enkele manier schadelijk zijn, krijgen een plek in onze webshops.

Transhair

Als je vrijblijvend meer informatie wilt over de mogelijkheden van een haartransplantatie of als je benieuwd bent naar hoe een haartransplantatie in zijn werk gaat, kun je een kijkje nemen op transhair.nl.

Ga naar Transhair

Follhair

Als je meer wilt weten over het natuurlijk stimuleren van je haargroei of de kwaliteit van je haar zichtbaar wilt verbeteren, kun je een kijkje nemen op follhair.com. Hier vind je natuurlijke voedingssupplementen en haarverzorgingsproducten die rijk zijn aan essentiële vitaminen, mineralen, aminozuren en voedingsstoffen. Alles is klinisch getest en ontwikkeld op basis van de huidige wetenschap, waardoor we met zekerheid kunnen zeggen dat de producten van Foll bijdragen aan een optimaal resultaat: sterk en gezond haar!

Ga naar follhair
  • Gemakkelijk betalen

    U kunt bij ons op meerdere manieren betalen, wat voor u prettig is!

  • Snelle bezorging

    In de regel worden uw orders binnen 24 uur verwerkt en geleverd.

  • Gratis verzending

    Bij bestelling vanaf € 80,- wordt uw pakket gratis thuisbezorgd.